logo Hà Yến Company

How to Sous Vide Cook a Strip Lion in Combi Oven

 

Sous Vide is an unique, sophisticated cooking method. Apart from using traditional cooking method, we can use Combi Steamer to make it with these simple steps:

1. Trim beef strip loin

2. Remove from 1/3 to cook

3. Sauté onion, reduce red wine and incorporate butter. Chill.

4. Season

 

5. Vacuum seal with wine onion mixture

6. Ready for cooking

7. Use foam tape when using our sous vide probe

8. Cook in the Combi on steam at 128f (54c) to 128f (54c)

9. No water bath needed

10.Remove meat from Combi oven and either chill or hold hot to finish and serve

11.At service sear in a hot pan with oil & butter

12. Ready to portion cut

 

Purée the onion and butter mixture that the meat cooked in
Source: https://snapguide.com/guides/sous-vide-cook-a-strip-loin-in-a-combi-oven-128f/

 


* Bài viết khác:




Nội dung   ››   Thông tin chuyên nghành


Sản phẩm
Tập đoàn Hà Yến
Tin tức
TAGS
::
What is stainless Steel SUS304?
:: Guide?
:: Application of Ozone ?
Slogan
 
We are not just proud but also aware of mission of the pioneer, the leader in the field of commercial kitchen and laundry equipment in Vietnam.
Cot ngang

Công ty Cổ phần Hà Yến
GPKD số: 0100850069 do Sở Kế hoạch và Đầu tư cấp ngày 08/12/2008
Địa chỉ: Số 3, Lô CN6, Cụm CN Vừa Và Nhỏ Từ Liêm, P. Minh Khai, Q. Bắc Từ Liêm, Hà Nội
ĐT: 04 3765 6979 - Email: hayen-factory@hayencorp.vn
@ Copyright Hayen Corporation
Logo tập đoàn Hà yến